Pencukaian Malaysia - Pentad biran, Penaksiran dan Pematuhan Cukai (Malaysian Management Journal, 1999)
Book Review Title                      Pencukaian Malaysia - Pentad biran, Penaksiran dan Pematuhan Cukai AuthorJeyapalan Kasipillai & Mustafa Mohd. HanefahUniversiti Putra Malaysia Press Total Pages249 ISBN983-9319-40-X ReviewerHo Juan KengFaculty of accountingUniversiti Teknologi Mara (UiTM), Malaysia